Citaat van het moment:   


Tennis

Klik hier voor het stukje in de nieuwsbrief van de Waterwilg.

De Stichting Sport-BSO Nootdorp is van mening dat Tennis goed is voor de ontwikkeling van het kind. Kinderen (en ouders) vinden het daarbij vaak ook erg leuk om te tennissen. Wij zijn dan ook zeer verheugd om per 1 mei 2012 een nauwe samenwerking aan te gaan met de Nootdorpse Tennisclub. Dit houdt onder andere in dat kinderen van de BSO gratis tennisles en tennislidmaatschap krijgen aangeboden. De BSO ruimte wordt in het clubgebouw op de 1e verdieping ingericht.

Door de samenwerking met de www.nootdorpsetennisclub.nl/ is het mogelijk om nu voor de kinderen op de BSO gratis tennisles en tennislidmaatschap aan te bieden (kosten zitten inbegrepen in het BSO tarief). Wij hebben onze dependance voor maximaal 20 kinderen in het clubgebouw van de Nootdorpse Tennisclub.

Merk op: heb je toevallig net al een lidmaatschap en/of tennislessen afgesproken bij de Nootdorpse Tennisclub vraag dan om een factuur. Deze factuur wordt dan verrekend met de eerstvolgende maandelijkse BSO bijdrage. Let op, het is wel nodig om zelf het lidmaatschap met de tennis af te sluiten. U krijgt dit lidmaatschap volledig terug na overlegging van het betaalbewijs.

De Stichting Sport-BSO Nootdorp is overigens samen met de gemeente en tennis in gesprek om de ruimte naast de tennisclub verder te ontwikkelen. Hier zou dan een gebouw voor kinderopvang moeten komen evenals de parkeerplaatsen voor de tennis en een speelruimte voor kinderen vanaf 12 jaar.